Contact Conacul Törzburg
 

Conacul Törzburg – biker friendly boutique hotel – în Bran

Conacul Törzburg – biker friendly boutique hotel – în Bran

 

Conacul Törzburg – biker friendly boutique hotel – în Bran

Conacul Törzburg este locul potrivit și pentru tine, cel care călătorești pe motocicletă. De ce îndraznim să spunem asta? Păi, înainte de toate, trebuie să știi că și noi suntem un spirit liber, și noi prețuim libertatea la fel de mult ca tine. Apoi, chiar dacă suntem în „buricul târgului”, peste stradă de Castelul Bran, avem o parcare interioară, închisă, unde poți fii sigur ca motocicleta ta e în deplină siguranță.

 

Drumul până la noi, până în Bran, este spectaculos, indiferent dinspre care parte vii. La noi vei găsi mereu preparate gustoase și băuturi pe placul tău, și nu-i doar o promisiune, e și bucuria pe care câteva sute de persoane au trait-o și au apreciat-o, scriind despre noi pe Booking, TripAdvisor sau pe canalele de Social Media.

Iată ce îți oferim noi:

Castelul

Ne găsești în centrul Branului, peste drum de castel.

Parcarea

În curtea noastră interioară motocicleta ta va fi în siguranță.

Terasele

Avem două terase, una în față și una în spate.

Camerele

Experiența de a fi atât de aproape de castel e unică. La noi, toate camerele (exceptând Törzburg Loft) au vedere directă spre castel.

Restaurantul

Aducem în Bran un concept nou de restaurant. Vei putea comanda preparate autohtone, dar și din bucătăria internațională.

Barul

Când sfârșești de vizitat lista de obiective turistice, te întorci în lounge sau în grădină. Ne-am gândit la fiecare detaliu, inclusiv la meniul de băuturi speciale.

Top 10 destinații în apropiere de Bran

Mai jos poți vedea o serie de alte destinații turistice din jurul Branului pe care le poți explora în drumul tău sau în câteva zile petrecute aici.

Când ajungi la noi pe 2 roți,după ce ai vizitat Branul sau obiectivele turistice din împrejurimi, cu coburile și casca prăfuite, te întâmpinăm cu o bere rece, chiar peste drum de castel. În timp ce motocicleta ta se „odihnește” în parcare, tu te poți relaxa într-una dintre camerele noastre cu vedere spre castel sau pe una dintre cele două terase.

Asfalt uscat!

Rezervă un loc la Conacul Törzburg

Verifică disponibilitatea și rezervă aici. Dacă ai întrebări referitor la parcare, la drum, la camere sau referitor la oricare alt subiect, nu ezita să ne suni, promitem să te ajutăm.

Drumuri line!

No Comments

Post A Comment