Contact Conacul Törzburg
 

Camere

Conacul Törzburg – tipuri de camere

Superior room

with

castle view

Cameră dublă, de mari dimensiuni, king bed, spații depozitare generoase, baie proprie, spațiu de lucru, vedere spre castel.

Superior twin

room with

castle view

Cameră dublă, de mari dimensiuni, twin bed, spații depozitare generoase, spațiu de lucru, baie proprie, vedere spre castel.

Deluxe suite

with

castle view

Deluxe Suite, două camere, king bed, canapea, baie proprie, loc pentru ceai/cafea, spațiu de lucru, vedere spre castel.

The

Törzburg

Loft

Cameră mare, așezată pe două etaje, king bed, spații vitrate mari, canapea, spațiu de lucru, baie proprie, fără vedere directă spre castel.

Despre camere

Promitem că la noi, la Törzburg vei trăi experiența completă în Bran. Spunem asta pentru că numai la noi vei putea privi pe fereastra camerei Castelul Bran. Orice cameră vei alege (exceptând Törzburg Loft) te poți bucura de această priveliște, relaxându-te în pat sau pe canapea. Castelul este vizibil și din Törzburg Loft, însă fără a exista vedere directă. Această experiență, de a putea privi dimineața, seara sau noaptea castelul e unică și produce emoție, mai ales dacă ești unul dintre cititorii romanelor despre Dracula.

Conacul Törzburg în imagini

Despre camere trebuie să îți mai spunem că sunt amenajate de un designer interior și că am ales cele mai bune materiale, pentru ca tu să dormi bine, să nu auzi zgomotele de afară, să ai temperatura interioară potrivită, lumina potrivită, un televizor de ultimă generație și de mari dimensiuni. Camerele au deopotrivă mobilă modernă și mobilă veche, recondiționată. Fiecare element din camere este ales atent pentru a construi atmosfera de conac.

 

* La Conacul Törzburg și Restaurantul Törzburg nu este permis accesul cu animale de companie. Fumatul este permis numai în locurile special amenajate.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Nu rata restaurantul!

Nu te-am convins sau ai rezervat deja altundeva? Nu rata experiența oferită de restaurantul Törzburg. Pe lângă ambianța unică în Bran, te vei bucura de preparate pregătite cu măiestrie de Chef-ul Törzburg. 

Ce spun alții despre noi